Εργαστήριο 2 – “Ξυλογραφία ενηλίκων”/ Πάνος Πριστούρης

Σε συνέχεια της ροής του εκπαιδευτικού προγράμματος “PLAY TIME: Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ”, και στα πλαίσια της ατομικής έκθεσης χαρακτικής του Πάνου Πριστούρη “ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ”, το Σάββατο 21/10 και ώρα 12:00 – 14:00, ολοκληρώθηκε το εργαστήριο ξυλογραφίας ενηλίκων με επιτυχία.
Με κατάλληλη προετοιμασία, έμπνευση και ώθηση από τα χαρακτικά που εκτίθενται οι συμμετέχουσες είχαν την ευκαιρία να σχεδιάσουν, να χαράξουν κ έπειτα να τυπώσουν σε κινεζικό χαρτί. Παρουσιάστηκε η τεχνική, μελετήσαμε τις γραφές που δημιουργούνται από τα εργαλεία μέσω της τριβής τους με την ξύλινη επιφάνεια, και δόθηκαν πληροφορίες σχετικά με τα υλικά.
Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος το εργαστήριο θα επαναληφθεί για δεύτερη φορά στις 4/11/2023 και ώρα 13:00 – 15:00! Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο email: ektos@haraktes.gr. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!!
Υπενθυμίζουμε το ωράριο επισκεψιμότητας της έκθεσης, στον χώρο τέχνης ΕΚΤόΣ, Ι. Δροσοπούλου 17Α, στην Κυψέλη: Τετάρτη & Παρασκευή: 18:00 – 21:00, Σάββατο: 12:00 – 15:00.
🆘Ο χώρος θα παραμείνει κλειστός το Σάββατο 28 Οκτωβρίου.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας.

**Με την οικονομική υποστήριξη και την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *