Στo πλαίσιo των πολιτιστικών δραστηριοτήτων της, η Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών, σε συνεργασία με το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν Έκθεση Χαρακτικής & έργων γλυπτικής με τίτλο «Χαράκτες του Κόσμου» με τη συμμετοχή 44 Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών.
Η έκθεση έχει ως στόχο, αφενός, να γνωστοποιήσει στο ευρύ κοινό την πολυσχιδή δράση της Εταιρείας Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών και να το ευαισθητοποιήσει σχετικά με τις παραπάνω νόσους και, αφετέρου, να το φέρει σε επαφή με έργα της σύγχρονης χαρακτικής τέχνης.
Παρουσιάζονται εικαστικές δημιουργίες, στην πλειονότητά τους χαρακτικά έργα καταξιωμένων δημιουργών από την Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, την Αυστραλία και την Αμερική.
Εγκαίνια 12 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20.00
Διάρκεια έκθεσης από12/9 έως 23/10/18
Συνδιοργάνωση: Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών, Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης
Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης
Μ. Ανδρόνικου 6, Τηλ.:2313 310201
Πηγή: facebook politismika.gr