“…Κι απ’ όπου χαράζει, ως όπου βυθά…” Έκθεση χαρακτικής από παιδιά και νέους με αναπηρίες

Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ “ΜΩΒ ΠΥΞΙΔΑ” και ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Με λογισμό και μ’ όνειρο” σας προσκαλούν στα εγκαίνια της έκθεσης χαρακτικής από παιδιά & νέους με αναπηρίες που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 24/3 και ώρα 7:30 μμ, στον Πολυχώρο “Με λογισμό και μ’όνειρο”, Αθ. Ραζηκότσικα 4, στην Ιερή Πόλη Μεσολογγίου.

Η έκθεση αποτελείται από 36 πρωτότυπα έργα-μονοτυπίες που παρήχθησαν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων χαρακτικής στο ΚΔΑΠ ΜΩΒ ΠΥΞΙΔΑ. Με τη βοήθεια του υπεύθυνου και συντονιστή των εργαστηρίων χαρακτικής, Κο Παναγιώτη Πριστούρη, οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με τεχνικές χαρακτικής όπως Ξυλογραφία, χαρακτική σε λινόλεουμ και Κολλαγραφία. Πειραματίστηκαν και παρήγαγαν πρωτότυπα έργα που είναι αφιερωμένα στην έννοια Ελευθερία. Στην προσπάθεια αυτή χρησιμοποιήθηκαν ανακυκλώσιμα υλικά, χαρτιά περιτυλίγματος και χρωματιστά κανσόν.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ:

Χαιρετισμοί, από την υπεύθυνη ΚΔΑΠ ΜΕΑ “ΜΩΒ ΠΥΞΙΔΑ” κα Ανδρομάχη Ράπτη και την πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου “Με λογισμό και μ’ όνειρο” κα Άννα Μανθάτη. Μουσικοθεατρικό δρώμενο από τα παιδιά της “ΜΩΒ ΠΥΞΙΔΑΣ”, με υπεύθυνη μουσικό την κα Φρόσω Γατσώρη. Εγκαίνια & παρουσίαση της έκθεσης, από τον εικαστικό – χαράκτη και υπεύθυνο των εργαστηρίων χαρακτικής, κ. Παναγιώτη Πριστούρη

Διάρκεια έκθεσης: 24 Μαρτίου έως 9 Απριλίου 2023

Ωράριο: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα: 7:30 μ.μ. έως 9:30 μ.μ.

Είσοδος Ελεύθερη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *