Έκθεση Χαρακτικής της Άριας Κομιανού

Το Μορφωτικό Κέντρο Λόγου «Αληθώς», διευρύνοντας, ήδη από το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος, το φάσμα των δράσεών του και σε εικαστικό επίπεδο, Σας προσκαλεί στην Έκθεση Χαρακτικής της αείμνηστης καλλιτέχνιδος Άριας Κομιανού (1938-2015), στην αίθουσα όπου θα στεγαστεί εν καιρώ η Βιβλιοθήκη της Ενορίας Μπανάτου, ακριβώς δίπλα από τον Ι. Ν. Παναγούλας, στο Μπανάτο Ζακύνθου. Η αφιερωματική αυτή έκθεση θα λειτουργήσει όλο το καλοκαίρι, αρχίζοντας από την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 έως το Σάββατο 15 Αυγούστου 2020.

Η έκθεση πραγματοποιείται με την ευκαιρία της συμπληρώσεως πέντε χρόνων από τον θάνατό της (+30.7.2015) και περιλαμβάνει 25 ξυλογραφίες (υπογεγραμμένες και αριθμημένες από την δημιουργό τους), με συνθέσεις, πορτραίτα, εικονογραφήσεις βιβλίων και ex libris, συνοδευόμενα από καταλόγους προηγούμενων εκθέσεών της, λευκώματα και επιστημονικά συγγράμματα για το έργο της όπως επίσης και εκδόσεις στις οποίες συμμετείχε ως εικονογράφος. Ταυτόχρονα σε διπλανή ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, θα προβάλλεται οπτικοακουστικό υλικό με το έργο της χαράκτριας.
Παρακαλούνται, τα άτομα και τα σωματεία που τυχόν ενδιαφέρονται να δουν από κοντά την έκθεση, να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές, ώστε να οριστεί ο χρόνος της επίσκεψης κατόπιν συνεννοήσεως, για την αποφυγή συνωστισμού, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την μη εξάπλωση της πανδημίας Covid-19

ΑΛΗΘΩΣ: Μορφωτικό Κέντρο Λόγου Ενορίας Μπανάτου στη Ζάκυνθο